Steiger nieuws

Geplaatst door Sander Potjer
Sander Potjer
De Heren 4 zoekt voor a.s. nog een roeier voor de Zaanslag. Wie o wie wilt deze
Gebruiker is momenteel offline
op zondag, 10 maart 2013 in De Spiering

Bericht van Ad van der Vliet:

De eerste 3 haven ligplaatsen werd ergens in het jaar 2000 eigenhandig getimmerd door Heren 5 leden Joop Versteeg, Ad van der Vliet en Maarten Lebbing. Maar De Spiering bleef groeien. Na een mislukte poging om op een vroege ochtend extra palen bij te slaan, is het vergunning traject door Heren 3 lid Andre Roosken ingezet, met als resultaat dat na 2 jaar de uitbreiding een feestelijk feit is.

Heren 3 lid Ruud Zonneveld heeft via Waternet nog geregeld dat de door baggeren scheef gevallen palen, vervangen zijn door langere zwaardere. Toen Ad na een 3e aanmeldpoging van het steiger project van het Rabo fonds bericht voor financiele ondersteuning ontving, kon aannemer Griffioen meteen aan de slag en was op 8 maart de steiger uitbreiding een feit.

Binnenkort gaan Dames 1 de steiger nog schoon schrobben en plaatst Dirk Roest met zijn team het riemenrek en hekje, zodat De Spiering met deze schitterende uitbreiding op het mooiste plek in hartje Weesp en dankzij de support en gastvrijheid van Eeterij de Schalkse de toekomst in kan.

Met de uitbreiding komt De Herkenning ook naar Weesp en krijgt de whaler De Vecht van oud 1e uur Spiering lid Dirk Roest een plek.

Door de uitbreiding wordt het voor De Schalske ook interessant om met name op de drukke dinsdag en woensdag trainings avonden, het terras langer open te houden.

Het beloofd een prachtig seizoen te worden en op naar Vechten op de Vecht.

En hier onder de link naar het artikel op pag. 5 in de Nw. Weesper van 6 maart j.l http://content.weespernieuws.nl/pdf/WeesperNieuws6mrt13.pdf

Tags: Niet getagged

Reacties

Log eerst in om een reactie te geven

Onze sponsoren

Ook sponsoren?
Neem contact met ons op!